mike-franssen.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

jan en miek

Ha jong.Wat een verhaal weer.Wat je allemaal mee maakt daar.Dan is het hier maar saai.Zoals het daar is was het vroeger ook wel meer hier.Het oogsten van wat je gezaaid hebt zal zeker mooi zijn,maar ook hektisch.Vroeger vond ik dat oogste erg mooi.Je maakt daar vanalles mee ook met het werken van allerlei soorte mensen.Dat zal in je verdere leven goed van pas komen.Geniet vooral van alles.
Groetjes Jan en Miek

Jeanne en Rob

Mooi en indrukwekkend verhaal. En groots hoe daar wordt aangepakt. Alles uitgestrekt in die regio. Hier zijn ze idd hartstikke gek en willen ze altijd het beste jongetje van de klas zijn.
Fijn dat je geweldige ervaringen opdoet en andere mensen ontmoet. En wellicht wanneer je terugkomt kun je hier een klein beetje verandering te weeg brengen 😁. Elke andere kijk op zaken zou zomaar iets nieuws kunnen laten gebeuren.
Veel plezier en we kijken uit naar je volgende verslag.
Groetjes Jeanne en Rob

Coy

Ha Mike, wat een indrukwekkend verhaal heb je weer geschreven! En wat heb je veel uren gewerkt. Ik kan me voorstellen dat sommigen niet meer wisten of ze van voren of van achteren leefden. Het is wel een aanslag op je dag/nachtritme 😴. Maar jullie zijn allemaal jong en dat is dit na de feestjes weer snel vergeten.... Ik wens je nog heel veel plezier en reiservaringen toe in het very huge Australië 😎🤗, groetjes Coy

Henk
reactie op: foto

Wat een groot materiaal hebben ze daar, wel ruig.

jan en miek

Wat een verhaal zeg.Je maakt heel wat mee.Zo leer je nog eens wat.Als je terug komt kun je ook nog auto monteur worden,misschien is dat wel jou roeping🤪 Hoe is het daar met de corona.??? zijn ze ook streng er mee.Hier is het allemaal spannend.In kessel zijn al meer dan 30 doden.Wij blijven goed rond het huis. We wandelen dan naar de mussenberg .of fietsen een stuk.We denken vaak aan jou ,en zijn blij wat te horen.Nou pas goed op je zelf.Dikke knuffel van ons.😘❤️

Jeanne en Rob

Mooi update verhaal.
En denk eraan:
Keep your distance and stay safe.
Groet Jeanne en Rob

Jeanne en Rob

Groot avontuur.
Mooie verhalen en fijn dat het een gastvrij en hulpvaardig volk is.
Hopelijk blijft de impact van het Corona virus daar beperkt.
Let goed op jezelf.
Groet Jeanne en Rob.

Jan en Miek

Wat een verhaal !!!Ja de auto ?dat is balen.Maar goed dat je overal vrienden hebt.Wel goed op je zelf passen met het Corona hé .Groetjes van ons

Coy

Ha Mike, wat een prachtige verhalen en een mooie foto's ?. Heel fijn om het allemaal te horen. Wel shit van je car ?. Heel veel groetjes en nog heel veel leesplezier ?

Lee

Mooie update en prachtige foto’s!!!!

Jeanne en Rob

Geweldig verhaal weer. ?

Jeanne en Rob

Weer een leuk verhaal om te lezen. En je komt zo te lezen heel veel mensen tegen waar het best gezellig mee is. Veel plezier met je verblijf en we zijn alweer benieuwd naar je volgende verhaal. Hoe was het trouwens om je verjaardag aan de andere kant van de wereld te vieren?
Greetz Jeanne en Rob

Fam Slots

Hoi Mike,
zo te huure kumt ut hielemoal good met dich doh, we zien beniejt as ze met die diekke vrachwages geis rieje.
Nog hiel vuul plezeer en des ze noch hiel vuul sjoene en gezellige avondture geis beleve op dien reis.we blieve dich volgen en zien benieuwd noa dien komende verhalen
gr Fam Slots

Henk

Geweldig Mike, dit zal je, je leven lang niet vergeten. In dit jaar leer je meer als een jaar op een school. Ook een heel mooie cursus, voor je eigen ik. Je bent geheel op jezelf aangewezen. Petje af, heel knap.

Jeanne en Rob

Jij bent ervoor gaan zitten om te schrijven en wij om het te lezen.
Geweldig verhaal en mooie plaatjes. Idd een avontuur en belevenis. Fijn dat je dat kan en mag meemaken. En fijn dat wij dat kunnen volgen.
Greetz Jeanne en Rob

Wim en Lee

Ha Mike,
Een prachtig verhaal. Tof wat je allemaal meemaakt.
Dit zijn allemaal levenservaringen ?
Geniet er maar van.

jan en miek

Ha Mike !!!!! Wat een verhaal .Je maakt toch wat mee zeg.Fijn dat je er zo van geniet en beseft dat niet iedereen dat kan mee maken.Goede reis verder en we blijven je volgen. Lieve groeten van ons.?

Peet

Hoi Mike fijn dat je alles gehaald heb .En hele fijne feestdagen

Sjoerd Peeters

Lekker Mikey,

Fijne fiëstdagen en tot over 3 weake! :D

Jeanne en Rob

Hoi Mike,
Goed gedaan. Best aardig te lezen hoe het examineren daar zo gaat. Korte updates bevatten misschien wat minder nieuws maar zijn wel fijn. Kunnen we makkelijk volgen wat je allemaal meemaakt.
Fijne feestdagen.
Greetz Jeanne en Rob

jan en miek.

Ha Mike !!! Wat goed dat je alles gehaald hebt.Nu kan het feest beginnen.Ja op tv zien we dat het daar erg warm is,dan denken we aan jou.Jan zegt als je terug komt, kun je hier ook op zoeen lang voertuig kunt rijden.Ewalds gaat rijden met wagens van 32m.van rotterdam naar venlo.Nou jong de beste wensen voor 2020.liefs jan en miek????

Lee

Ha Mike,
Proficiat met je derde rijbewijs, nu ben je echt road train waardig!!!! Geweldig!
Heerlijk nu lekker vakantie vieren, Enjoy!!!

Coy

Ha Mike, leuk om je update te lezen! Hopelijk heb je nu binnenkort je rijbewijs zodat je aan het betere werk kan beginnen ?. Ik snap dat de appels je de neus uitkomen.... Heel veel succes en rijplezier gewenst ?

Jessica

Leuk om te lezen Mike hoe het met je gaat. Succes verder en veel plezier!

Jeanne en Rob

Fijn om weer wat te lezen hoe het je vergaat Down Under. Succes met het behalen van de benodigde papieren voor vrachtwagen. Veel plezier.

miek en jan
reactie op: video Bosbranden

Ha ,wat leuk allemaal.Jij maakt nog eens wat mee daar.Nog even door zetten ,dan kun je met de dikke auto de weg op. Mike leuk om je te volgen.Lieve groetjes van ons

Coy

Ha Mike, leuk om je ervaringen te lezen. Ja, ieder land heeft weer zijn eigen regels. In Indonesië rijden de eigen inwoners zonder rijbewijs op de scooters!!! Om als buitenlander te kunnen werken is ook een heel geregel. Maar alles kumpt good al duurt het soms langer. Hiel vuul plezeer en geniet van alles wat je meemaakt ?

Jeanne en Rob

Fijn om dit te lezen.
Kunnen we dat ook een beetje volgen.
Succes met je avontuur.
Greetz Jeanne en Rob

Peet

Heel veel succes. En veel plezier ?

jan en miek

Ha jong.Wat fijn wat van jou te horen!!!!Ja ,het loop altijd anders dan je verwacht.Maar we zijn er zeker van dat het je wel gaat lukken.We denken aan jou en verder succes maar weer.Groetjes van ons?

Lian Coenen

Ha Mike ... fijn dat we horen hoe het de eerste weken gegaan is, veel geregel!
Maar dat zal wel goed komen.... geniet ervan!!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active